Algemeen


Gevraagd: kost en inwoning
Onze houten tuinpoppen zijn goedkoop in onderhoud; hij/zij hoeft niets te eten of te drinken (en zeurt nooit). De tuinpop kan zomer en winter buiten staan! Hij of zij zal bij droog en/of zonnig weer barsten vertonen; bij vochtig weer gaan deze barsten weer dicht. Barsten en scheuren in het hout, die onder weersomstandigheden ontstaan, zijn karakteristiek en geven het product zijn charme. Dit heeft géén effect op de levensduur van het product.

Exclusief en rechtstreeks uit eigen werkplaats!
Ieder mens is uniek, zo ook onze tuinpoppen. Geen enkele is hetzelfde. Geleverde producten kunnen dan ook iets afwijken van de getoonde foto's.

Alle houten tuinpoppen die wij verkopen, zijn (hand)gemaakt. De houten tuinpoppen en hun accessoires worden kleinschalig, in eigen werkplaats (Nederland) ontworpen, gezaagd en in elkaar gezet.

KeBe
De houten tuinpoppen zijn met zorg ontwikkeld en gemaakt door KeBe. Regelmatig wordt er een nieuw model aan het assortiment toegevoegd. Kom dus nog eens terug op deze site om onze nieuwe modellen te bekijken.

KeBe Creatieve Ontwerpen is opgericht op 1 september 1997 en sindsdien gespecialiseerd in creatieve houten ontwerpen en praktische oplossingen. Ook voor maatwerk in of rondom huis bent u bij KeBe aan het juiste adres. Diverse klanten gingen u voor; KeBe maakte voor hen meubels op maat.
Voor het bespreken van de mogelijkheden, kunt u contact opnemen via de contactpagina of door het verzenden van een email naar info@tuinpoppen.nl